Летният сезон вече официално стартира. За да компенсират отлива на гости

...
Летният сезон вече официално стартира. За да компенсират отлива на гости
Коментари Харесай

Идва лятото.Къде почиваме на най-изгодни цени

Летният сезон към този момент публично започва. За да компенсират отлива на посетители от чужбина, хотелиери ще се опитат да привлекат българите с примамливи предложения за безвъзмездни нощувки и разнообразни атракции. 

 Затова от сектора търсят варианти  да запълват базите си с български посетители най-рано след средата на месец юни, предава Нова телевизия.

„ Българите постоянно са добре пристигнали при нас. Както предходната година, и тази ще постараем да им дадем по-добри условия, даже по-добри и от тези на чужденците ”, каза зам.-председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Веселин Налбантов.

В множеството пакети са включени още безвъзмезден чадър и шезлонг на плажа, а се разискват и почивки от седем дни на цената на тет.

Безплатни ще са част от атракциите на къмпинг „ Градина ” . Всеки посетител, наел бунгало, ще може да се възползва от редица бонуси.

В хотел в Приморско чакат първите си посетители към края на месец май. Мястото за настаняване се намира единствено на метри от морския бряг, а притежателите са подготвили разнообразни пакети, с цел да задоволят интереса на всички, решили да почиват при тях.

„ Имаме пакети за по-дълъг престой и такива за по няколко дни. Цените варират и в ниските, и във високите сезони от 40 до 70 лв. на човек, с включена закуска ”, сподели притежателят и шеф на хотела Пламена Иванова.

Къмпингуващите сами ще се грижат за своята почивка. През тази година избралите  екоплаж „ Корал ” ще могат да разполагат палатки, кемпери и каравани,  без да желаят позволение от основния проектант на Община Царево.Това стана допустимо, откакто феновете на природосъобразния метод на плажуване осъдиха общината.

 След четири години каузи съдът постанови, че текстовете на общинската разпоредба са оскъдни и всички къмпингари, които са били санкционирани през последните две лета, би трябвало да бъдат обезщетени.

.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР